Lovasoktatás

Lovasoktatás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla finibus lectus eget orci pellentesque facilisis. Nam pulvinar sem sit amet suscipit gravida. Cras et arcu faucibus, imperdiet lorem commodo, lobortis nibh. Mauris vitae dui suscipit, ultrices ipsum sed, tincidunt nibh. Proin convallis lobortis diam, in placerat ex gravida sit amet. Quisque a porttitor ligula. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur consectetur massa ut lorem bibendum tempus. Nullam hendrerit augue mi, id hendrerit libero feugiat quis. Nam semper varius nulla, sit amet porttitor sem tincidunt convallis. Praesent sagittis tempor mi, facilisis rhoncus sem egestas et. Duis nec interdum dui. Donec suscipit elementum neque et gravida.

Futószáras Lovaglás

Kezdő lovasoknak
Mind a 3 jármód elsajátítása, a helyes ülés és segítségadás, a lóval való kommunikáció megtanulása.
30 perc időtartam

Osztálylovaglás

Középhaladó, haladó lovasoknak
A ló önálló irányítása, pálya feladatok és ülésjavító gyakorlatok önálló elvégzése az oktató instrukciói szerint. A ló mindhárom jármódban történő önálló lovaglása.
60 perc időtartam

Oktatás Típusok Szerint

horse-galloping-black-silhouette-facing-left

Hobbi

Angol stílusú oktatás saját vagy iskolalóval. Az alapok elsajátítása a lovak biztos irányításához és a technikai fejlődéshez.

man-riding-on-a-horse-silhouette-of-flamenco

Western

Igény szerint western stílusú lovaglás és gyakorlatok is elsajátíthatóak amennyiben ilyen lóval rendelkezel és ezt a stílust szeretnéd elsajátítani lovaddal.

competition

Díjlovaglás

Angol stílusú oktatás saját vagy iskolalóval. Az alapok elsajátítása a lovak biztos irányításához és a technikai fejlődéshez.

race-horse-with-jockey

Díjugratás

Díjlovas és díjugrató versenyekre történő felkészítés kezdőtől haladó szintig. Pályáink felszereltek a versenyekre történő hatékony felkészüléshez.

horse-races-badge

Versenyfelkészítés

Angol stílusú oktatás saját vagy iskolalóval. Az alapok elsajátítása a lovak biztos irányításához és a technikai fejlődéshez.

Tereplovaglás

Ha saját lóval rendelkezel, bármikor lehetőséged van bejárni a gyönyörű környéket! Illetve, ha jobban kedveled a társaságot vagy komfortosabban érzed magad, lovasainkkal rendszeresen járunk csoportosan tereplovaglásra.

Lovaspályáink

Körkarám

25 m átmérőjű körkarám
este, téli időszakban kivilágítva

Lovaspálya

60 x 50 m méretű lovaspálya
esti, téli időszakban kivilágítva
nyáron locsolva

Fedeles Lovarda

20 x 40 m méretű fedett lovaspálya

Extra Gondoskodás

  • BEMER a gyors regenerálódáshoz
  • Melegvizes patamosó
  • Lószolárium

Egy Kis Ízelítő Oktatásunkból

Csatlakozz Elégedett Lovasainkhoz Még Ma!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár bértartóhelyet keresel, akár a lovasoktatás érdekel! Mi 100%-ig ott leszünk melletted és segítünk az első lépésektől kezdve. Látogass el lovardánkba és tapasztald meg magad a fantasztikus élményt, amit lovasaink nap mint nap átélnek nálunk!